Montering

Skjermen har en beskyttende plastfilm. Filmen skal fjernes for berøringsskjermen brukes. Ellers kan det hende at berøringsskjermen ikke vil fungere som den skal.

Slik fjerner du bakdekslet

Ill sony 13fn removing back cover
    • Sett inn en fingernegl i åpningen (som indikert i illustrasjonen), og løft opp dekslet.

Slik setter du inn SIM-kortet

Ill sony 13fn insert sim card
    • Fjern batteridekslet og batteriet, og sett deretter inn SIM-kortet i sporet med de gullfargede kontaktene vendt nedover.

Slik setter du inn et minnekort

Ill sony 13fn insert mem card ss
    1. Fjern batteridekslet og batteriet.
    2. Sett inn minnekortet i minnekortsporet med de gullfargede kontaktene vendt ned.

Slik fester du bakdekselet

Ill sony 13fn attaching back cover
    1. Plasser bakdekselet på baksiden av enheten, og trykk de nedre hjørnene ned for å låse dem på plass.
    2. Gå fra nederst to øverst, trykk ned sidene på dekselet til dekselet klikker på plass.