Oversikt over apper

Icn sony app alarm

Bruk alarm- og klokkeappen til å angi ulike typer alarmer.

Icn sony app chrome

Bruk nettleseren din til å navigere og vise nettsider, administrere bokmerker og administrere tekst og bilder.

Icn sony app calculator

Bruk kalkulatorappen til å utføre grunnleggende beregninger.

Icn sony app calendar

Bruk kalenderappen til å holde oversikt over arrangementer og administrere avtalene dine.

Icn sony app camera

Bruk kameraet til å ta bilder og spille inn videoklipp.

Icn sony app phonebook

Bruk kontaktappen til å administrere telefonnumre, e-postadresser og annen informasjon om kontaktene dine.

Icn sony app downloads

Få tilgang til apper du har lastet ned.

Icn sony app email

Bruk e-postappen til å sende og motta e-post via private kontoer og jobbkontoer.

Icn sony app facebook

Bruk Facebook™-appen for å delta i sosiale nettverk med venner, familiemedlemmer og kollegaer rundt om i verden.

Icn sony app radio

Søk etter og lytt til FM-radiostasjoner.

Icn sony app gallery

Bruk albumappen til å vise og arbeide med bildene og videoene dine.

Icn sony app gmail

Bruk Gmail™-appen til å lese, skrive og organisere e-postmeldinger.

Icn sony app google search

Søk etter informasjon på enheten og på Internett.

Icn sony app google maps

Se hvor du befinner deg nå, finn andre posisjoner og beregn ruter ved hjelp av Google Maps™.

Icn sony app market place

Gå til Google Play™ for å laste ned gratisapper eller betalingsapper til enheten din.

Icn sony app messaging

Bruk meldingsappen til å sende og motta tekst- og MMS-meldinger.

Icn sony app movies

Bruk filmappen til å spille av videoer på enheten din og dele innhold med venner.

Icn sony app music player

Bruk "WALKMAN"-appen til å holde orden på og spille av musikk, lydbøker og podcaster.

Icn sony app weather

Vis nyhetsartikler og værmeldinger.

Icn sony app dialer

Ring ved å slå nummeret manuelt eller ved hjelp av funksjonen for smartringing.

Icn sony app settings

Optimaliser innstillingene etter behov.

Icn sony app google talk

Bruk Hangouts™-appen til å chatte med venner på Internett.

Icn sony app track id

Finn ut hvilken låt som spilles der du er, og få informasjon om blant annet artist og album.

Icn sony app youtube

Bruk YouTube™ til å dele og se videoer fra hele verden.

Icn sony app support

Bruk brukerstøtteappen til å få tilgang til brukerstøtte i enheten. Du kan for eksempel få tilgang til en brukerveiledning, feilsøkingsinformasjon og tips og triks.

Icn sony app update center

Last ned og installer nye apper og oppdateringer.

Note

Enkelte apper støttes ikke av alle nettverk og/eller nettoperatører i alle områder.