Appskjermen

Appskjermen, som du åpner fra startsiden, inneholder både de forhåndsinstallerte appene på enheten og appene du har lastet ned.

Scr sony 13fn application screen

Slik viser du alle appene på appskjermen

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Knips mot venstre eller høyre på appskjermen.

Slik åpner du en app fra appskjermen

• Knips mot venstre eller høyre for å finne appen, og ta deretter hurtig på appen.

Slik åpner du appskjermmenyen

• Når appskjermmenyen er åpen, drar du venstre kant på skjermen mot høyre.

Slik flytter du en app på appskjermen

1. Åpne appskjermmenyen ved å dra venstre kant på appskjermen mot høyre.
    2. Kontroller at Egen rekkefølge er valgt under VIS APPER.
    3. Berør og hold nede en app inntil den forstørres og enheten vibrerer. Dra den deretter til den nye plasseringen.

Slik legger du til en appsnarvei på startskjermen

1. På appskjermen berører og holder du nede et appikon inntil skjermen vibrerer. Dra deretter ikonet til toppen av skjermen. Startskjermen åpnes.
    2. Dra ikonet til ønsket plass på startskjermen, og slipp deretter opp fingeren.

Slik ordner du appene på appskjermen

1. Åpne appskjermmenyen ved å dra venstre kant på appskjermen mot høyre.
    2. Velg ønsket alternativ under VIS APPER.

Slik søker du etter en app fra appskjermen

1. Åpne appskjermmenyen ved å dra venstre kant på appskjermen mot høyre.
    2. Ta hurtig på Søk i apper.
    3. Skriv inn navnet til appen som du vil søke etter.

Slik avinstallerer du en app fra appskjermen

1. Åpne appskjermmenyen ved å dra venstre kant på appskjermen mot høyre.
    2. Ta hurtig på Avinstaller. Alle apper som ikke kan avinstalleres, angis med Icn sony home uninstall .
    3. Ta hurtig på appen du vil avinstallere, og ta deretter hurtig på Avinstaller.