Menyen for albumstartskjermen

Via menyen for albumstartskjermen kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert albumer med bilder og videoer som er tatt med kameraet, samt innhold du deler på Internett via tjenester som for eksempel PlayMemories, Picasa™ og Facebook. Når du er logget på slike tjenester, kan du administrere innhold, kommentere på bilder og videoer og vise kommentarer fra venner. I albumappen kan du også merke bilder geografisk, utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som for eksempel trådløs Bluetooth® -teknologi og e-post til å dele innhold.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Vis bilder og videoer med Internett-tjenesten PlayMemories
    2 Gå tilbake til startskjermen for albumappen
    3 Vis alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten
    4 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten i ulike mapper
    5 Vis favorittbildene og favorittvideoene dine
    6 Vis bildene dine på et kart eller i globusmodus
    7 Vis bilder og videoer på Facebook™
    8 Vis bilder og videoer på Picasa™

Note

Internett-tjenesten PlayMemories er ikke tilgjengelig i alle land og områder.

Slik viser og legger du til kommentarer til innhold i et album på Internett

1. Ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjen når et bilde vises fra et album på Internett, og ta deretter hurtig på Icn sony album online comment for å vise kommentarene.
    2. Angi kommentarene dine i feltet, og ta deretter hurtig på Publiser.

Slik "Liker" du et bilde eller en video på Facebook™

• Mens du viser et bilde eller en video fra ett av Facebook™-albumene, trykker du på skjermen for å vise verktøylinjene, trykker deretter på Icn sony actionlayer like off for å vise at du "Liker" elementet på Facebook™.