Flymodus

I flymodus slås nettet og radiosendere/-mottakere av for ikke å forstyrre sensitivt utstyr. Du kan imidlertid fortsatt spille spill, høre på musikk, se videoer og annet innhold, så lenge dette innholdet er lagret i minnekortet eller det interne minnet. Du kan også bli varslet gjennom alarmer, hvis denne funksjonen er aktivert.

Tip

Bruk av flymodus reduserer batteriforbruket.

Slik slår du på flymodus

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ....
    3. Merk av i avmerkingsboksen Flymodus.

Tip

Du kan trykke og hold nede av/på-tasten Icn sony key and power k90 og deretter ta hurtig på Flymodus i menyen som åpnes.