Begrensninger av tjenester og funksjoner

Vis alle emner
NoteNoen av tjenestene og funksjonene som er omtalt i denne brukerhåndboken, støttes ikke i alle land/regioner eller av alle nett og/eller tjenesteleverandører i alle områder. Dette gjelder det internasjonale GSM-nødnummeret 112 uten begrensinger. Kontakt nettoperatøren eller tjenesteleverandøren for å finne ut om en bestemt tjeneste eller funksjon er tilgjengelig, og hvorvidt ytterligere tilgangs- eller brukskostnader påløper.

Det kan hende at du må ha tilgang til Internett for å kunne bruke bestemte funksjoner og apper som er omtalt i denne håndboken. Det kan påløpe datatilkoblingsavgifter når du kobler til Internett fra telefonen. Kontakt leverandøren av trådløse tjenester hvis du vil ha mer informasjon.