Wi-Fi

Tilgjengelige Wi-Fi-nettverk kan være åpne eller sikre. Sikrede nettverk er angitt med (Wi-Fi-lås-ikon) ved siden av Wi-Fi-nettverksnavnet.

Slik kobler du til et Wi-Fi-nettverk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi.
  2. Trykk på bryteren for å slå på Wi-Fi. Alle tilgjengelige Wi-Fi-nettverk vises.
  3. Trykk på et Wi-Fi-nettverk for å koble til nettverket. Angi passord for sikrede nettverk. (Wi-Fi-ikon) vises på statuslinjen når du er koblet til.

Slik legger du til et Wi-Fi-nettverk manuelt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi.
  2. Rull ned og trykk på Legg til nettverk.
  3. Skriv inn Nettverksnavn-informasjonen.
  4. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
  5. Angi et passord om nødvendig.
  6. Hvis du vil redigere avanserte alternativer som for eksempel proxy-innstillinger, IP-innstillinger og andre nettverksinnstillinger, trykker du på Avanserte alternativer og redigerer alternativene slik du ønsker.
  7. Trykk på LAGRE.

Øke Wi-Fi-signalstyrken

Du kan gjøre flere ting for å forbedre Wi-Fi-mottaket:

• Flytt enheten nærmere Wi-Fi-tilgangspunktet.
  • Flytt Wi-Fi-tilgangspunktet bort fra alle potensielle hindringer eller forstyrrelser.
  • Ikke dekk til Wi-Fi-antenneområdet på enheten.

Merknad

Wi-Fi-antennen er vanligvis plassert i den øvre delen av enheten. Se Oversikt.

Wi-Fi -innstillinger

Når du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, eller når det finnes tilgjengelige Wi-Fi-nettverk i nærheten, kan du se statusen til disse nettverkene. Du kan også få enheten til å varsle deg når det registreres et åpent Wi-Fi-nettverk.

Slik viser du detaljert informasjon om et tilkoblet Wi-Fi-nettverk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi.
  2. Trykk på Wi-Fi-nettverket som du er koblet til. Detaljert nettverksinformasjon vises.

Slik endrer du Wi-Fi-innstillingene

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi.
  2. Trykk på Wi‑Fi-innstillinger.