Volum, vibrering og lyd

Volumet og vibrering kan endres enten ved å bruke volumtastene eller ved å endre en innstilling. Lyder og lydsignaler kan bare endres fra en innstilling.

Merknad

App-innstillinger kan overstyre innstillingene for det valgte volumet, vibrering og lydsignaler.

Volum og vibrering

Du kan endre volum for ringing, medier, alarm og anrop. Du kan også angi at enheten skal vibrere (Ikon for vibrasjonsmodus).

Ringe- og varslingsvolumet (Ikon for ringevolum) påvirker varsler, anropsvolumet (Ringevolum-ikon) påvirker samtaler, og medievolumet (Medievolum-ikon) påvirker musikk, videoer, spill og andre medier. Hvis du for eksempel endrer volumet mens du ser på en video, endres medievolumet. Alarmvolumet angis med (Alarm-ikon).

Slik endrer du volumet

1. Trykk opp eller ned på volumtasten for å endre medievolumet. Trykk på (Medievolum-ikon) for å slå på eller av medievolumet raskt.
  2. Hvis du vil endre volum for anrop, oppringing, varsler eller alarmer, trykker du på (Innstillinger-ikon). Bruk hver glidebryter til å justere volumet.

Slik aktiverer du vibreringsmodus

1. Trykk volumtasten opp eller ned.
  2. Trykk på ikonet som vises over glidebryteren, én eller flere ganger til du ser (Ikon for vibrasjonsmodus).

Slik aktiverer du lyd med vibrering for innkommende anrop

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd.
  2. Trykk på Vibrer også når det ringer-bryteren for å aktivere funksjonen.

Lyder og lydsignaler

Slik angir du ringetonen

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd.
  2. Velg Telefonringetone - SIM 1 eller Telefonringetone - SIM 2 hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Telefonringelyd hvis du bruker enkel SIM.
  3. Velg et alternativ fra listen, eller trykk på Legg til ringelyd og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
  4. Trykk på OK for å bekrefte.

Slik stiller du inn varsellyden

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Varsellyd.
  2. Velg en lyd fra listen, eller velg Ingen for å slå av alle varsellyder og stille inn varsler til kun vibrering.
  3. Hvis du vil velge en musikkfil som er lagret på enheten, trykker du på Legg til ringelyd.
  4. Trykk på OK for å bekrefte.

Slik aktiverer eller deaktiverer du andre lyder og lydsignaler

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Avansert.
  2. Trykk på bryterne for å aktivere eller deaktivere ulike lyder og lydsignaler.