Bruke enheten som en lommebok

Enheten kan brukes til å betale for varer uten å måtte finne frem den virkelige lommeboken, og alle betalingstjenester kan håndteres på ett sted. Husk å slå på NFC-funksjonen før enheten berører en kortleser når du skal foreta en betaling. Hvis du vil ha mer informasjon om NFC, se NFC (Near Field Communication).

Merknad

Det er mulig at mobilbetalingstjenester ikke er tilgjengelige i din region. For dobbel SIM-enheter støttes bare NFC-initierte betalinger når det finnes et NFC-aktivert SIM-kort i SIM-kortspor 1.

Slik håndterer du betalingstjenester

1. Kontroller at NFC er aktivert på enheten.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler > Standardapper > Berøringsbetaling. Du kan finne elementet under Avansert. En liste med betalingstjenester vises.
    3. Administrer betalingstjenestene som ønsket. Du kan for eksempel endre standard betalingstjeneste.