account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Slik bruker du berøringsskjermen

    Trykke

    Diagram over trykkebevegelse

    • Åpne eller velg et element.
    • Merk av for eller fjern merket for avkrysningsboksen eller alternativet.
    • Skriv inn tekst ved hjelp av skjermtastaturet.

    Berøre og holde nede

    Diagram over bevegelser for å berøre og holde nede

    • Flytt et element.
    • Aktivere valgmodus, for eksempel for å velge flere elementer fra en liste.

    Knipe inn og ut

    Diagram over knipebevegelse

    • Knip inn eller ut på nettsider, bilder og kart og når du tar bilder eller videoer.

    Sveipe og rulle

    Diagram over sveipe- og rullebevegelser

    • Rull opp og ned eller til venstre og høyre.
    • Sveip mot venstre eller høyre, for eksempel mellom startskjermruter.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer