account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Snarveier og mapper

    Bruk snarveier og mapper til å behandle appene dine og holde startskjermen ryddig.

    Oversikt over snarveier og mapper

    Bilde av snarveier og mapper

    1 Tilgang til en app ved bruk av en snarvei
    2 Tilgang til en mappe som inneholder apper

    Slik flytter eller fjerner du et element på startskjermen

    • Berør og hold nede elementet inntil enheten vibrerer, og dra deretter elementet til en ny posisjon eller til Fjern.

    Slik oppretter du en mappe på startskjermen

    • Berør og hold inne et appikon eller en snarvei til enheten vibrerer, og deretter dra og slipp det oppå et annet appikon eller snarvei.

    Slik gir du nytt navn til en mappe på startskjermen

    1. Trykk på mappen for å åpne den.
    2. Trykk på mappens tittellinje for å vise et tekstfelt.
    3. Skriv inn det nye mappenavnet.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer