Ikoner på statuslinjen

Statusikoner

(Signalstyrke-ikon)

Mobilnettmodusen vises også under sending og nedlasting av mobildata.

(Ingen signal-ikon)

(Dataroaming-ikon)

(Wi-Fi-signal-ikon) En Wi-Fi-tilkobling er aktivert og data overføres

(Wi-Fi-tilkoblingsfeil-ikon) En Wi-Fi-tilkobling er aktivert, men det finnes ingen Internett-tilkobling.

Dette ikonet vises også når du forsøker å koble deg til et sikret Wi-Fi-nettverk eller nettverk med portal. Etter at du er pålogget, forsvinner krysset.

Hvis Google er blokkert på stedet der du er, er det mulig at krysset vises selv når enheten er koblet til et nettverk og det finnes en Wi-Fi fungerende Internett-tilkobling.

(Batteristatus-ikon)

(Lade batteri-ikon)

(Flymodus-ikon)

(Mikrofondemping-ikon)

(Telefonhøyttaler-ikon)

(Ikke forstyrr-ikon)

(Lyddemping-ikon)

(Ikon for vibrasjonsmodus)

(Alarm-ikon)

(GPS-ikon)

Varselikoner

(Ny SMS-ikon)

(Aktivt anrop-ikon)

(Ubesvart anrop-ikon)

(Telefonanrop på vent-ikon)

(Viderekobling-ikon) Enkel SIM-enhet: Viderekobling er aktivert

(Viderekobling-ikon) Dobbel SIM-enhet: Viderekobling er aktivert

(Laster ned data-ikon)

(Laster opp data-ikon)

(Programvareoppsett-ikon) Et grunnleggende oppsett på enheten er tilgjengelig

(Installer nyeste programvare-ikon) En programvareoppdatering er tilgjengelig

(Systemoppdatering-ikon) Systemoppdateringer er tilgjengelige

(Laster ned systemoppdatering-ikon)

(Installerer nedlastet systemoppdatering-ikon)

(STAMINA-modus-ikon)

(Batteripleie-ikon)

(Dynamisk vibrering-ikon)

(Skjermkopi-ikon) Skjermbilde tatt

(Musikkavspilling-ikon) En sang spilles

(Sidesans-ikon) Sidesans -beskrivelse er tilgjengelig

(Flere varsler-ikon) Flere skjulte varsler

Merknad

Ikke alle ikoner som kan komme til å vises på enheten din, er oppført her. Denne listen er bare for referanseformål, og det kan bli gjort endringer uten forvarsel.