Kontroll av databruk

Du kan holde rede på datamengden som overføres til og fra enheten via mobildata eller Wi-Fi-tilkobling i en bestemt periode. Du kan for eksempel se hvor mye data de ulike appene bruker. Du kan også angi advarsler om databruk og grenser for data som overføres via mobildatatilkoblingen, slik at du kan unngå tilleggskostnader.

Slik angir og kontrollerer du databruk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Databruk.
    2. Velg og rediger innstillinger etter behov.

Slik kontrollerer du databruk for de enkelte programmene

1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler.
    2. Trykk på appen du vil kontrollere, og trykk deretter på Databruk.
    3. Rediger alternativene slik du ønsker.

Merknad

Ytelsen til enkeltapper kan muligens påvirkes hvis de tilhørende databruksinnstillingene endres.