Bakgrunn

En bakgrunn kan brukes uten å endre noen av de andre elementene på startskjermen og låseskjermen. Animerte bakgrunner legger visuelle effekter til berøringen av skjermen og lar skjermbildet endres dynamisk.

Slik endrer du bakgrunnsbildet

1. Berør og hold nede et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
  2. Trykk på Bakgrunner.
  3. Velg en bakgrunn, og trykk på Angi bakgrunn.
  4. Velg et alternativ hvis du blir bedt om det.

Hint

Du kan også bruke et bilde som bakgrunn. I stedet for å velge en bakgrunn fra alternativene som vises, trykker du på Mine bilder og velger et bilde.