Appskjermen

Du kan åpne eller søke etter apper fra appskjermen.

Bilde av appskjerm

Slik viser du alle appene på appskjermen

• Sveip opp fra nederst på skjermen til toppen, og rull deretter opp eller ned på appskjermen for å vise alle appene.

Slik legger du inn en app-snarvei på startskjermen

1. På appskjermen berører og holder du nede et appikon til enheten vibrerer, og drar deretter ikonet. Startskjermen åpnes.
    2. Dra ikonet til ønsket sted på startskjermen, og slipp det.

Slik flytter du en app på appskjermen

1. Trykk på (Flere-ikon) når appskjermen er åpen.
    2. Trykk på Ordne på nytt.
    3. Berør og hold applikasjonen til enheten vibrerer, og dra den til det nye stedet.
    4. Når du er ferdig, trykker du på (Flere-ikon) > Avslutt.