Startskjermmeny for Album

Fra startskjermmenyen for Album kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert bilder og videoer som er tatt ved bruk av spesialeffekter. I Album-appen kan du også utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som Bluetooth og e-post til å dele innhold.

Bilde som viser hvor hver funksjon er plassert på Album-startskjermen. Fra topp til bunn, 1 til 11.

1 Gå tilbake til startskjermen i Album-appen for å vise alt innhold
    2 Vise alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten
    3 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten i ulike mapper
    4 Vis alle videoene som er lagret på enheten
    5 Start Cinema Pro for å vise prosjekter og ferdige filmer
    6 Vis favorittbilder og -videoer
    7 Vis bilder og videoer som du har skjult
    8 Start 3D-skaper for å 3D-skanne med enheten din
    9 Start Movie Creator for å vise korte filmer av bildene dine
    10 Åpne innstillingsmenyen for Album-appen
    11 Åpne nettstøtte