Hvorfor trenger jeg en Google-konto?

Enheten fra Sony kjører på Android-plattformen som er utviklet av Google. Det finnes en rekke Google-apper og -tjenester på enheten når du kjøper den, f.eks. Gmail™, Google Maps™, YouTube™ og Google Play. Du trenger en Google-konto for å få mest mulig ut av disse tjenestene. For eksempel gjør en Google-konto det mulig for deg å gjøre følgende:

• Last ned og installer apper med Google Play.
    • Synkroniser e-post, kontakter og kalender ved bruk av Gmail.
    • Du kan sikkerhetskopiere, gjenopprette og overføre data fra en gammel enhet til den nye enheten.
    • Chat med venner med Google Duo™-appen.
    • Synkroniser nettleserhistorikk og bokmerker ved bruk av nettleseren Google Chrome™.
    • Identifiser deg selv som den autoriserte brukeren etter en programvarereparasjon ved bruk av Xperia Companion.
    • Finn, lås eller slett innhold på en enhet som er blitt borte eller stjålet ved å bruke Finn min enhet-tjenestene.

Hvis du vil ha mer informasjon om Android og Google, kan du gå til http://support.google.com.

Slik konfigurerer du en Google-konto på enheten

1. Finn og trykk på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto > Google.
    2. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en Google-konto, eller logg på hvis du allerede har en konto.