Innstillinger for meldinger

Du kan endre innstillinger for meldingsvarsler og velge om du vil aktivere leveringsrapporter.

Slik endrer du innstillingene for meldingsvarslinger

1. Finn og trykk på (Meldinger-ikon).
    2. Trykk på (Meny-ikon), og trykk deretter på Innstillinger.
    3. Trykk på Generelt hvis du bruker dobbel SIM.
    4. Hvis du vil angi en varsellyd, trykker du på Varsler > Avansert > Lyd, velger et alternativ eller trykker på (Legg til-ikon) og velger en musikkfil som er lagret på enheten.
    5. Trykk på OK for å bekrefte.
    6. Hvis du vil justere ytterligere varselinnstillinger, trykker du på bryterne.

Slik aktiverer eller deaktiverer du leveringsrapporter for utgående meldinger

1. Finn og trykk på (Meldinger-ikon).
    2. Trykk på (Meny-ikon), og trykk deretter på Innstillinger.
    3. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Avansert hvis du bruker enkel SIM.
    4. Trykk på Få leveringsrapporter for SMS-bryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Merknad

Etter at leveringsrapporter er slått på, vises teksten «Levert» for meldinger som er levert.