Forstørring

Med Forstørring kan du zoome inn på deler av skjermen ved å trykke på et område på berøringsskjermen tre ganger etter hverandre.

Slik aktiverer eller deaktiverer du forstørring

1. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > Forstørring.
    2. Velg et alternativ og trykk på bryteren for å aktivere funksjonen.

Slik forstørrer du et område og panorerer over skjermen

1. Kontroller at Forstørring er aktivert.
    2. Avhengig av det valgte forstørringsalternativet, trykker du tre ganger på skjermen eller på (Forstørrelsesikon) først for å forstørre området midlertidig, og deretter trykker du på skjermen.
    3. Flytt området ved å dra det med to eller flere fingre.
    4. Hvis du vil avslutte zoommodus, trykker du tre ganger på området eller på (Forstørrelsesikon) igjen.

Hint

Med enkelte apper kan du også zoome inn eller ut ved å knipe et område.