account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Sikkerhetskopiere og synkronisere med en Google-konto

    Du kan sikkerhetskopiere dataene dine til Google-serveren og synkronisere med en Google-konto. Det finnes flere måter å sikkerhetskopiere og synkronisere på avhengig av innholdstypene. Hvis du vil overføre data fra en gammel enhet til en ny enhet, konfigurerer du sikkerhetskopien på den gamle enheten og synkroniserer med Google-kontoen på den nye enheten. Sikkerhetskopiering anbefales spesielt hvis du oppdaterer enhetens programvare til en nyere Android-versjon.

    Slik konfigurerer du en Google-konto

    1. Trykk på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto, og velg deretter Google.
    2. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette eller logge på en konto.

    Slik sikkerhetskopierer og synkroniserer du Gmail, kalender og kontakter

    1. Trykk på Innstillinger > Kontoer.
    2. Hvis det ikke finnes noen Google-konto ennå, trykker du på Legg til konto.
    3. Trykk på Synkroniser data automatisk-bryteren for å aktivere funksjonen. Gmail, kalender og kontakter sikkerhetskopieres automatisk.

    Merknad

    Du kan overføre og synkronisere data for Gmail, kalender og kontakter automatisk ved å logge deg på Google-kontoen som ble brukt til å synkronisere dataene på den gamle enheten din.

    Slik sikkerhetskopierer og synkroniserer du bilder og videoer

    1. Finn og trykk på (Google Foto-ikon).
    2. Trykk på (Alternativer-ikon), og trykk deretter på innstillingsmenyen.
    3. Trykk på menyen for sikkerhetskopiering og synkronisering.
    4. Trykk på bryteren for å aktivere funksjonen. Bildene og videoene dine sikkerhetskopieres automatisk.

    Merknad

    Du kan synkronisere bilder og videoer automatisk ved å logge deg på Google-kontoen som ble brukt til å synkronisere data på den gamle enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon om Google Foto, kan du gå til http://support.google.com.

    Slik sikkerhetskopierer og synkroniserer du apper, telefoninnstillinger og anropshistorikk

    1. Finn og trykk på Innstillinger > System > Avansert > Sikkerhetskopier.
    2. Trykk på bryteren for å aktivere funksjonen. Appdata, enhetsinnstillinger og anropshistorikk sikkerhetskopieres automatisk.

    Merknad

    Du kan også aktivere sikkerhetskopiering fra innstillingsmenyen i Google Disk. Du kan synkronisere appdata, enhetsinnstillinger og anropshistorikk automatisk ved å logge deg på Google-kontoen som ble brukt til å synkronisere data på den gamle enheten din. Når du slår på den nye enheten for første gang, logger du deg på Google-kontoen og følger instruksjonene på skjermen.

    Slik sikkerhetskopierer og synkroniserer du filer manuelt

    1. Finn og trykk på (Musikk-ikon) eller (Filer-ikon).
    2. Berør og hold nede filene du vil sikkerhetskopiere, og velg Del blant alternativene som vises.
    3. Lagre til Google Disk.

    Merknad

    Du kan synkronisere data på den nye enheten automatisk ved å logge deg på Google-kontoen som ble brukt til å synkronisere data på den gamle enheten din.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer