Appskjermen

Appskjermen, som du åpner fra startskjermen, inneholder både de forhåndsinstallerte appene på enheten samt appene du har lastet ned.

Slik viser du alle appene på appskjermen

• Sveip startskjermen oppover, og bla opp eller ned på appskjermen for å vise alle appene.

Slik åpner du en app fra appskjermen

• Når appskjermen er åpen, sveiper du oppover for å finne appen, og deretter trykker du på appen.

Slik søker du etter en app fra appskjermen

1. Trykk på Søk etter apper når appskjermen er åpen.
    2. Skriv inn navnet til appen som du vil søke etter.

Slik ordner du appene på appskjermen

1. Trykk på (Meny-ikon) når appskjermen er åpen.
    2. Trykk på Sorter apper og velg et alternativ.

Slik legger du inn en app-snarvei på startskjermen

1. På appskjermen berører og holder du nede et appikon til enheten vibrerer, deretter drar du ikonet oppover. Startskjermen åpnes.
    2. Dra ikonet til ønsket sted på startskjermen, og slipp det.

Slik flytter du en app på appskjermen

1. Trykk på (Meny-ikon) når appskjermen er åpen.
    2. Kontroller at Egen rekkefølge er valgt under Sorter apper.
    3. Berør og hold applikasjonen til enheten vibrerer, og dra den til det nye stedet.