Overføre musikk fra en datamaskin til enheten

Du kan overføre musikk fra en datamaskin til enheten på to måter:

• Koble enheten til en datamaskin med en USB Type-C-kabel. Velg Filoverføring på enheten, og kopier og lim inn eller dra og slipp filene ved bruk av datamaskinen.
    • På datamaskinen lagrer du mediefiler med Google Disk. Deretter synkroniserer du dataene på enheten ved å logge deg på Google-kontoen.

Merknad

Det er ikke sikkert at Musikk-appen støtter alle musikkfilformater.