Overføring av kontakter

Det finnes flere måter å overføre kontakter på til den nye enheten. Du kan synkronisere kontakter fra en Internett-konto, eller importere kontakter direkte fra en annen enhet.

Hvis du synkroniserer kontaktene på den gamle enheten med en Internett-konto, kan du overføre kontaktene til den nye enheten ved å bruke den samme kontoen.

Du kan også kopiere kontakter til et minnekort, bruke Bluetooth-teknologi eller lagre kontakter på et SIM-kort. Se den aktuelle brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om overføring av kontakter fra den gamle enheten.

Slik overfører du kontakter ved bruk av en Internett-konto

Hvis du synkroniserer kontaktene på den gamle enheten eller datamaskinen med en Internett-konto, for eksempel Google Sync™ eller Microsoft Exchange ActiveSync, kan du overføre kontaktene til den nye enheten ved å bruke den samme kontoen.

Slik slår du på eller av automatisk synkronisering av data

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Trykk på (Alternativer-ikon), og trykk deretter på Innstillinger.
    3. Trykk på Kontoer, og trykk deretter på Synkroniser data automatisk-bryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.
    4. Trykk på OK.

Merknad

Du må logge deg på den aktuelle synkroniseringskontoen før du kan synkronisere kontaktene dine med den.

Andre fremgangsmåter for overføring av kontakter

Du kan overføre kontakter fra den gamle til den nye enheten på flere andre måter. Du kan for eksempel kopiere kontaktene til et minnekort, eller bruke Bluetooth-teknologi. Se den aktuelle brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om overføring av kontakter fra den gamle enheten.

Slik importerer du kontakter fra et minnekort

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Trykk på (Alternativer-ikon), og trykk deretter på Innstillinger > Importér > SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Velg hvor du vil lagre kontaktene dine.
    4. Trykk på (Alternativer-ikon), og velg deretter SD-kort.
    5. Velg filene du vil importere, ved å trykke på dem.

Slik importerer du kontakter ved hjelp av Bluetooth

1. Trykk på Innstillinger > Enhetstilkobling > Koble til en ny enhet, og kontroller at enheten er konfigurert som synlig.
    2. Når du blir varslet om en innkommende fil til enheten din, drar du statuslinjen nedover og trykker på varselet for å godta filoverføringen.
    3. Trykk på Godta for å begynne filoverføringen.
    4. Dra statuslinjen nedover. Når overføringen er fullført, trykker du på varselet.
    5. Trykk på den mottatte filen, og velg hvor du vil lagre kontaktene.

Slik importerer du kontakter fra et SIM-kort

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Trykk på (Alternativer-ikon), og trykk deretter på Innstillinger > Importér.
    3. Trykk på Importér fra SIM-kort hvis du bruker enkel SIM. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
    4. Velg hvor du vil lagre kontaktene dine.
    5. Velg kontaktene du vil importere, og trykk deretter på Importér.