account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Ta en skjermkopi

    Du kan ta stillbilder av en hvilken som helst skjerm på enheten som en skjermkopi. Skjermkopier lagres automatisk i Album-appen.

    Slik tar du et skjermbilde

    1. Trykk lenge på strømknappen til valgmenyen åpnes.
    2. Trykk på Skjermdump.

    Hint

    Du kan også ta et skjermbilde ved å trykke på og holde strømknappen og volum ned-tasten samtidig.

    Slik viser du skjermbildet

    1. Dobbelttrykk på statuslinjen for å vise varselpanelet.
    2. Trykk på skjermkopien.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer