Smart bakgrunnsbelysning

Smart bakgrunnsbelysning beholder skjermen på så lenge du holder enheten i hånden. Så snart du legger fra deg enheten, slås skjermen av i samsvar med dvaleinnstillingene dine.

Slik aktiverer eller deaktiverer du funksjonen for smart bakgrunnsbelysning

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Avansert > Smart bakgrunnsbelysning.
    2. Trykk på bryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.