account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Velge et SIM-kort for datatrafikk

    Merknad

    Denne funksjonen gjelder bare for dobbel SIM-enheter.

    Hvis du bruker en dobbel SIM-enhet, kan du velge hvilket SIM-kort som håndterer data når som helst. Du kan gjøre dette når enheten konfigureres for første gang, eller du kan velge å endre det senere via Innstillinger-menyen.

    Slik endrer du SIM-kortet som brukes til datatrafikk

    1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Avansert > Dobbel SIM > Mobildata.
    2. Velg et SIM-kort.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer