Én-appsmodus

Du kan bruke skjermfesting til å konfigurere enheten til kun å vise skjermen for en spesifikk app. For eksempel hvis du spiller et spill, og du ved et uhell berører hjem-knappen, hindrer skjermfestingsfunksjonen at den aktive spillappskjermen minimeres. Du kan også bruke denne funksjonen når du låner enheten til en annen person for å gjøre det vanskeligere for dem å få tilgang til mer enn én app. Du kan for eksempel låne bort enheten din til noen for å ta et bilde og feste skjermen til kameraappen, slik at det blir vanskeligere for vedkommende å bruke andre apper, for eksempel e-post.

Merknad

Skjermfesting er ikke en sikkerhetsfunksjon som forhindrer andre brukere helt fra å løsne en skjerm og få tilgang til enheten. For å beskytte dataene dine, bør du konfigurere enheten be om en PIN-kode, et passord eller mønster for skjermlåsen før noen kan løsne skjermen.

Slik aktiverer eller deaktiverer du skjermfesting

1. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Avansert > Én-appsmodus.
    2. Trykk på bryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Hint

Det er ikke nødvendig å ha et mønster, en PIN-kode eller et passord for at skjermfesting skal fungere.

Slik fester du en skjerm

1. Kontroller at skjermfesting er aktivert på enheten.
    2. Åpne en app og gå til skjermen du vil feste.
    3. Sveip opp på (Hjem-knapp) for å åpne vinduet for nylig brukte apper.
    4. Trykk på appikonet øverst i appvinduet, og trykk deretter på Fest.
    5. I vinduet som vises, trykker du på SKJØNNER.

Slik løsner du en skjerm

• På den festede skjermen berører du og holder nede (Tilbake-knapp) og (Hjem-knapp) til skjermen er løsnet.

Hint

Hvis du valgte et sikkerhetsalternativ da du aktiverte skjermfestingsfunksjonen, må du angi mønsteret, PIN-koden eller passordet for å låse opp enheten før du kan løsne skjermen igjen.