Oppløsning og minne

Antall bilder eller videoer du kan lagre avhenger av oppløsningen eller MP (megapiksel)-verdien som brukes og videolengden.

Bilder og videoer i høy oppløsning tar opp mer minne, så husk at en lavere oppløsning kan passe for daglig bruk.

Sjekk minnestatusen av og til. Når minnet er fullt, kan du overføre bilder og videoer til en annen lagringsenhet for å frigjøre minne. Se Sikkerhetskopiere og synkronisere med en Google-konto .

Velg om du vil lagre bilder og videoer på enhetens interne lagring eller på et SD-kort ved bruk av Datalagring-alternativet i menyen for kamerainnstillinger.

Slik endrer du oppløsningen

1. Trykk på (Innstillinger-ikon) mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på Stillbildestørrelse eller Filmstørrelse.
    3. Velg oppløsningen og lukk innstillingsmenyen. Innstillingen er lagret for den valgte opptaksmodusen.

Hint

Du kan angi oppløsningen separat for hver opptaksmodus.