Lese og sende meldinger

Meldinger-appen viser meldingene som samtaler, noe som innebærer at alle meldingene som er sendt til eller mottatt fra en bestemt mottaker, vises samlet.

Merknad

Antall tegn som kan sendes i en enkel melding, varierer og er avhengig av operatøren og språket som brukes. Den maksimale størrelsen på en MMS-melding som inkluderer størrelsen på mediefiler som legges til, er også avhengig av operatøren. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Meldingsoversikt

1 Gå tilbake til samtalelisten
    2 Ring avsenderen av meldingen
    3 Vis menyvalg
    4 Sendte og mottatte meldinger
    5 Send en ferdig melding
    6 Legg til vedlegg

Slik oppretter og sender du en melding

1. Finn og trykk på (Meldinger-ikon).
    2. Trykk på (Ny melding-ikon).
    3. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, og velg deretter fra forslagene som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
    4. Hvis du vil sende en gruppemelding, trykker du på (Legg til mottaker-ikon) for å legge til flere mottakere.
    5. Hvis du bruker dobbel SIM, trykker du på (Velg SIM-ikon) og velger SIM-kortet du vil bruke.
    6. Skriv inn meldingsteksten. Hvis du vil legge til et vedlegg, trykker du på (Legg til-ikon) og velger det relevante alternativet for vedlegg.
    7. Send meldingen ved å trykke på (Send-ikon).

Hint

Hvis du avslutter en melding uten å sende den, lagres den som et utkast. Samtalen merkes med ordet Utkast.

Slik leser du en mottatt melding

1. Finn og trykk på (Meldinger-ikon).
    2. Trykk på den ønskede samtalen.
    3. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, trykk på den.

Hint

Alle mottatte meldinger lagres til enhetsminnet som standard.

Slik svarer du på en melding

1. Finn og trykk på (Meldinger-ikon).
    2. Trykk på samtalen som inneholder meldingen.
    3. Hvis du bruker dobbel SIM, trykker du på (Velg SIM-ikon) for å velge SIM-kortet du vil bruke.
    4. Angi svaret ditt, og trykk på (Send-ikon).

Slik videresender du en melding

1. Finn og trykk på (Meldinger-ikon).
    2. Trykk på samtalen som inneholder den ønskede meldingen.
    3. Hvis du bruker dobbel SIM, trykker du på (Velg SIM-ikon) for å velge SIM-kortet du vil bruke.
    4. Berør og hold nede den ønskede meldingen, og trykk deretter på (Ikon for Videresend melding).
    5. Velg en nylig kontakt fra listen eller trykk på Ny melding og skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer. Velg deretter fra forslagene som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
    6. Rediger eventuelt meldingen, og trykk deretter på (Send-ikon).

Slik lagrer du en fil som er mottatt i en melding

1. Finn og trykk på (Meldinger-ikon).
    2. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, trykk på den.
    3. Trykk og hold nede filen du vil lagre, og velg deretter ønsket alternativ.