Skjermtastaturer

Enheten din har flere forhåndsinstallerte tastaturleverandører.

Merknad

Hvilken tastaturleverandør som brukes som standard, kan avhenge av regions- eller språkinnstillingene dine. I tillegg er det mulig at én eller flere tastaturleverandører ikke er tilgjengelige i din region.

SwiftKey®-tastatur

Du kan skrive inn tekst med det skjermbaserte tastaturet ved å trykke på hver enkelt bokstav, eller du kan bruke SwiftKey Flow-funksjonen og skyve fingeren fra bokstav til bokstav for å danne ord.

1 Vis tall og symboler
    2 Bytt mellom små bokstaver, store bokstaver og store bokstaver hele tiden
    3 Få tilgang til emojier
    4 Sett inn et komma
    5 Sett inn et mellomrom
    6 Angi et domenenavn
    7 Sett inn tegnsetting
    8 Slett
    9 Sett inn et linjeskift

Hint

• Trykk to ganger på mellomromstasten etter et ord for å skrive inn et punktum.
    • Hvis du vil ha mer informasjon om SwiftKey, kan du gå til https://swiftkey.com/.

Slik veksler du mellom ulike skjermtastaturalternativer

1. Finn og trykk på Innstillinger > System > Språk og inndata > Skjermtastatur.
    2. Trykk på Administrer tastaturer, og trykk deretter på bryteren for å aktivere eller deaktivere tastaturet.

Slik skriver du tekst med dra og skriv-funksjonen

1. Skyv fingeren fra bokstav til bokstav for å stave ordet du vil skrive når skjermtastaturet vises.
    2. Løft fingeren når du er ferdig med å skrive inn et ord. Det blir da foreslått et ord basert på bokstavene som du har angitt.
    3. Hvis det ønskede ordet ikke vises, trykker du på (Tilbaketast-ikon) for å se andre alternativer og velge det du ønsker. Hvis ønsket alternativ ikke vises, sletter du hele ordet og staver det på nytt, eller taster inn ordet ved å trykke på hver enkelt bokstav.