Ringe

Du kan utføre et anrop ved å slå et nummer manuelt eller bruke funksjonen for smartringing for å finne numre raskt fra kontaktlisten og anropslistene. Hvis du vil foreta et videoanrop, kan du bruke Duo-appen på enheten.

Dobbel SIM-brukere kan angi et standard SIM-kort for å utføre anrop, eller ha muligheten til å velge SIM-kort hver gang du ringer. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Avansert > Dobbel SIM > Anrop for å velge et alternativ.

Ringe – oversikt

1 Vise smarttastatur og alternativer
    2 Slett
    3 Ringetastatur
    4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. Finn og trykk på (Telefon-ikon).
    2. Hvis ringetastaturet ikke vises, trykker du på (Ringetastatur-ikon).

Slik ringer du et telefonnummer

1. Finn og trykk på (Telefon-ikon).
    2. Hvis anropslisten vises, trykker du på (Ringetastatur-ikon) for å vise ringetastaturet.
    3. Tast inn telefonnummeret, og trykk på (Anropsknapp).
    4. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik ringer du med smartringing

1. Finn og trykk på (Telefon-ikon).
    2. Hvis anropslisten vises, trykker du på (Ringetastatur-ikon) for å vise ringetastaturet.
    3. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller hvert tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
    4. Trykk på kontakten du vil ringe.
    5. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik foretar du utenlandsanrop

1. Finn og trykk på (Telefon-ikon). Anropslisten vises.
    2. Trykk på (Ringetastatur-ikon) for å vise ringetastaturet.
    3. Berør og hold inne 0 til det vises et «+»-tegn.
    4. Tast inn landsnummeret og retningsnummeret (uten innledende nuller) etterfulgt av telefonnummeret. Deretter trykker du på (Anropsknapp).
    5. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm.
    2. Trykk på Skrivebordselementer i tilpasningsmenyen.
    3. Rull i listen over apper, og velg Ring.
    4. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret under utgående anrop

1. Finn og trykk på (Telefon-ikon).
    2. Trykk på (Meny-ikon) > Innstillinger.
    3. Trykk på Ringekontoer og velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Anrop hvis du bruker enkel SIM.
    4. Trykk på Flere innstillinger > Nummervisning, og velg et alternativ.

Merknad

Det er ikke sikkert dette alternativet tilbys av alle operatører.