Slik lytter du til radio

FM-radioen i enheten din fungerer som en helt vanlig FM-radio. Du kan f.eks. søke og lytte på FM-radiostasjoner og lagre dem som favoritter. Du må koble hodetelefoner med ledning til enheten før du kan bruke radioen. Det er fordi hodetelefonene fungerer som antenne. Når en av disse enhetene er tilkoblet, kan du flytte lyden til høyttaleren hvis du ønsker det.

Oversikt over FM-radio

1 Favoritter-liste
    2 På/av-knapp for radioen
    3 Vis menyvalg
    4 Valgt frekvens
    5 Lagre eller fjerne en kanal som favoritt
    6 Søkeknapp
    7 Frekvensbånd – dra til venstre eller høyre for å flytte mellom kanaler
    8 Gå oppover i frekvensbåndet for å søke etter en kanal
    9 En lagret favorittkanal
    10 Gå nedover i frekvensbåndet for å søke etter en kanal

Slik lytter du til FM-radioen

1. Koble til hodetelefoner til enheten.
    2. Finn og trykk på (FM-radio-ikon). De tilgjengelige kanalene vises når du ruller gjennom frekvensbåndet.

Merknad

Når du starter FM-radioen, vil tilgjengelige kanaler automatisk vises. Hvis en kanal har RDS-informasjon, vises den noen sekunder etter at du har begynt å lytte til kanalen.

Slik flytter du mellom radiokanaler

• Dra frekvensbåndet mot venstre eller høyre.
    • Alternativt kan du trykke på pilene på hver side av båndet for å bytte til neste klare radiosignal.

Slik starter du et nytt radiokanalsøk

1. Når radioen er åpen, trykker du på (Meny-ikon).
    2. Trykk på Søk etter kanaler. Radioen søker gjennom hele frekvensbåndet og merker alle tilgjengelige kanaler.

Slik bytter du radiolyden til høyttaleren

1. Når radioen er åpen, trykker du på (Meny-ikon).
    2. Trykk på Spill i høyttaler.

Hint

Hvis du vil bytte til å få lyden tilbake via hodetelefonene igjen, trykker du på (Meny-ikon) og deretter på Spill av i hodetelefoner.