Ikoner på statuslinjen

Statusikoner

Signalstyrke

Mobilnettmodusen vises også under sending og nedlasting av mobildata.

Ingen signal

Roaming

En Wi-Fi-tilkobling er aktivert, og data overføres

En Wi-Fi-tilkobling er aktivert, men det finnes ingen Internett-tilkobling.

Dette ikonet vises også når du forsøker å koble deg til et sikret Wi-Fi-nettverk eller nettverk med portal. Etter at du er pålogget, forsvinner krysset.

Hvis Google er blokkert på stedet der du er, er det mulig at krysset vises selv når enheten er koblet til et nettverk og det finnes en Wi-Fi fungerende Internett-tilkobling.

Batteristatus

Beregnet gjenstående prosent av batteristrøm vises også.

Batteriet lader

Beregnet gjenstående prosent av batteristrøm vises også.

Flymodus er aktivert

Mikrofonen er slått av

Høyttalertelefonen er på

Ikke forstyrr-modus er aktivert

Stillemodus

Vibrasjonsmodus

En alarm er stilt inn

GPS er aktivert

Synkronisering pågår

Problem med pålogging eller synkronisering

Merknad

Det er mulig at funksjoner eller tjenester som representeres med ikoner i denne listen, ikke er tilgjengelige avhengig av tjenesteleverandøren, nettverket eller regionen.

Varselikoner

Ny tekstmelding eller MMS-melding

Aktivt anrop

Ubesvart anrop

Anrop på vent

Enkel SIM-enhet: Viderekobling er aktivert

Dobbel SIM-enhet: Viderekobling er aktivert

Ny mobilsvarmelding

Ny e-postmelding

Laster ned data

Laster opp data

Mobildata er deaktivert

Utfør et grunnleggende oppsett på enheten

Systemoppdateringer er tilgjengelige

Laster ned systemoppdateringer

Installer de nedlastede systemoppdateringene

STAMINA-modus er aktivert

Ultra STAMINA-modus er aktivert

Batteripleie er aktivert

Skjermbilde tatt

Videochat med venner med Duo-appen

En sang spilles

Enheten er koblet til en datamaskin via en USB-kabel

Intern lagring er 75 % full. Trykk for å overføre data til et minnekort

Sidesans beskrivelse er tilgjengelig

Advarsel

Flere skjulte varsler

Merknad

Ikke alle ikoner som kan komme til å vises på enheten din, er oppført her. Denne listen er bare for referanseformål, og det kan bli gjort endringer uten forvarsel.

Slik blokkerer du en app fra å sende varsler

1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler.
    2. Velg appen som ønskes, og trykk deretter på Varsler.
    3. Trykk på Vis varsler-bryteren for blokkere appvarslinger.