Kalender

Bruk Kalender-appen til å holde oversikt over tidsplanene dine.

Hvis du har logget på og synkronisert enheten med én eller flere Internett-kontoer som inneholder kalendere, for eksempel Google-kontoen din, vises kalenderoppføringene fra disse kontoene også i kalenderprogrammet. Du kan velge hvilke kalendere du vil bruke i den kombinerte kalendervisningen.

Når et avtaletidspunkt nærmer seg, spiller enheten av en varsellyd som påminnelse. I tillegg vises (Kalendervarsel-ikon) på statuslinjen.

Kalender-oversikt

1

Gå til innstillingene og velg en visningstype og kalenderne du vil vise

Gå til en oversikt over den gjeldende måneden

Gå tilbake til dagens dato

Vis menyvalg

Rull opp eller ned for å bla gjennom kalenderen

Legg til en kalenderoppføring