Bokeh-effekt

Du kan ta bilder med Bokeh-effekten ved bruk av dobbeltkameraet på enheten din. Bokeh-effekten reduserer fokuset i bakgrunnen av et bilde for å fremheve objekter i forgrunnen og gi en kunstnerisk effekt.

Ta et bilde med Bokeh-effekt

1. Trykk på Modus > Bokeh mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på (Dobbeltkameraeffekt-ikon) > (Bokeh-ikon) for å justere graden av uskarphet i bakgrunnen. Dra glidebryteren for å justere.
    3. Trykk på (Lysstyrke-ikon) for å justere lysstyrken. Dra glidebryteren for å justere.
    4. Trykk på utløserknappen for å ta et bilde.

Hint

Hvis du kommer for nært eller er for langt unna motivet når du bruker Bokeh-effekten, vises en advarsel. Hvis dette skjer, justerer du avstanden mellom kameraet og motivet for å ta bildet med Bokeh-effekten.