account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Sikkerhetskopiere og overføre data med et minnekort

    Slik sikkerhetskopierer og overfører du filer med et minnekort

    1. Kontroller at det finnes et minnekort som er satt inn i enheten.
    2. Finn og trykk på (Filer-ikon).
    3. Trykk og hold nede og marker filene du vil overføre til minnekortet.
    4. Trykk på (Meny-ikon), og velg Kopiér til eller Flytt til for å sikkerhetskopiere eller overføre.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer