Montering – enkel SIM

Enheten støtter kun nano-SIM-kort. Enkel SIM-enheter lar deg bruke ett SIM-kort og et minnekort.

Nano-SIM-kortet og minnekortet har separate spor. Pass på at du ikke bruker feil spor.

Du finner informasjon om hvordan du kontrollerer om enheten din benytter enkel SIM eller dobbel SIM under Finne IMEI-nummeret/numrene for enheten din.

Merknad

Du kan forhindre tap av data ved å slå av enheten eller deaktivere minnekortet før du trekker ut holderen for å ta nano-SIM-kortet eller minnekortet ut av enheten.

Slik setter du inn et nano-SIM-kort og et minnekort

Merknad

Ikke klipp eller skjær i SIM-kortet, ettersom dette kan skade enheten din.

1. Trekk ut brettene for SIM-kort og minnekort.
    2. Plasser SIM-kortet godt inn i SIM-kortbrettet.
    3. Legg minnekortet trygt i minnekortbrettet.
    4. Skyv forsiktig brettene inn i sporene igjen til de klikker på plass.