Startskjermmeny for Album

Fra startskjermmenyen for Album kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert bilder og videoer som er tatt ved bruk av spesialeffekter. I Album-appen kan du også utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som Bluetooth og e-post til å dele innhold.

1 Gå tilbake til startskjermen i Album-appen for å vise alt innhold
    2 Vise alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten
    3 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten i ulike mapper
    4 Vis alle videoene som er lagret på enheten
    5 Vis favorittbilder og -videoer
    6 Vis bilder og videoer som du har skjult
    7 Start Movie Creator for å vise korte filmer av bildene dine
    8 Åpne innstillingsmenyen for Album-appen
    9 Åpne nettstøtte