Legge til og redigere kontakter

Du kan legge til, redigere eller slette kontakter på enheten din og fra synkroniserte kontoer. Legg til kontaktbilder eller angi individuelle ringetoner for å tilpasse kontakter. Du kan også redigere kontaktinformasjon om deg selv.

Slik legger du til en kontakt

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Trykk på (Legg til ny kontakt-ikon).
    3. Hvis du legger til en kontakt for første gang og har flere kontoer synkronisert på enheten, må du velge en konto. Denne kontoen blir standard konto for å lagre kontaktene dine. Du kan senere velge hvor du vil lagre kontakten, ved å trykke på (Legg til ny kontakt-ikon) > Lagres i.
    4. Skriv inn eller velg ønsket informasjon for kontakten.
    5. Når du er ferdig, trykker du på LAGRE.

Merknad

Hvis du vil endre standardinnstillingen for lagring av kontakter, trykker du på (Alternativer-ikon) og velger den nye kontoen. Du kan eventuelt velge at Telefonkontakt bare skal lagre kontakter på enheten din. Hvis du vil flytte en eksisterende kontakt til en ny konto, må du opprette kontakten på nytt og lagre den på den nye kontoen.

Hint

Hvis du legger til et plusstegn og landsnummeret foran et kontakttelefonnummer, trenger du ikke å redigere nummeret når du ringer fra utlandet.

Slik redigerer du en kontakt

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Trykk på kontakten du vil redigere, og trykk deretter på (Rediger-ikon).
    3. Rediger den ønskede informasjonen.
    4. Når du er ferdig, trykker du på LAGRE.

Merknad

Enkelte synkroniseringstjenester tillater ikke at du redigerer kontaktdetaljer.

Slik legger du til eller fjerner et kontaktbilde

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Trykk på kontakten du vil redigere, og trykk deretter på (Rediger-ikon).
    3. Trykk på (Kamera-ikon), og velg deretter et alternativ.
    4. Etter at bildet er oppdatert, trykker du på LAGRE.

Hint

Du kan også legge et bilde til en kontakt direkte fra Album-appen.

Slik tilpasser du ringetonen for en kontakt

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Trykk på kontakten du vil redigere, og trykk deretter på (Meny-ikon) > Angi ringetone.
    3. Velg en ringetone, eller trykk på (Legg til-ikon) for å velge en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på OK.

Slik sender du alle anrop til mobilsvar for en kontakt

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Velg ønsket kontakt.
    3. Trykk på (Meny-ikon) > Videresend til telefonsvarer.

Slik sletter du kontakter

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Berør og hold nede kontakten du vil slette.
    3. Trykk på (Slett-ikon), og trykk deretter på SLETT.
    4. Hvis du vil slette flere eller alle kontakter, merker du av for kontaktene du vil slette.
    5. Trykk på (Slett-ikon), og trykk deretter på SLETT.

Slik redigerer du kontaktinformasjon om deg selv

1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
    2. Trykk på (Alternativer-ikon) > Min informasjon.
    3. Trykk på (Rediger-ikon), og skriv deretter inn ny informasjon eller foreta ønskede endringer.
    4. Når du er ferdig, trykker du på LAGRE.

Slik oppretter du en ny kontakt fra en tekstmelding

1. Finn og trykk på (Meldinger-ikon).
    2. Velg et telefonnummer, og trykk deretter på (Meny-ikon) > Legg til kontakt.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller trykk på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og trykk på LAGRE.