Starte enheten for første gang

Det anbefales at du lader batteriet i minst 30 minutter før du starter enheten for første gang. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades. Se Lading av enheten for mer informasjon om lading.

Første gang du starter enheten, hjelper en oppsettsveiledning deg å konfigurere grunnleggende innstillinger, tilpasse enheten og logge på kontoene dine, for eksempel en Google-konto.

Slik slår du på enheten

1. Trykk lenge på strømknappen til enheten vibrerer.
  2. Skriv inn PIN-koden for SIM-kortet når du blir bedt om det, og trykk deretter på (Ferdig-ikon).
  3. Vent litt mens enheten starter opp.

Hint

Du mottar først PIN-koden for SIM-kortet fra mobiloperatøren, men du kan endre den senere i Innstillinger-menyen. Du kan korrigere eventuelle feiltastinger av PIN-koden for SIM-kortet ved å trykke på (Tilbaketast-ikon).

Slik slår du av enheten

1. Trykk lenge på strømknappen til valgmenyen åpnes.
  2. Trykk på Slå av.

Merknad

Det kan ta en liten stund før enheten slår seg av.