Dele mobildatatilkoblingen

Du kan dele mobildatatilkoblingen med andre enheter på flere måter.

• Flyttbart tilkoblingspunkt: Del mobildatatilkoblingen via Wi-Fi med opptil ti andre enheter samtidig.
  • One-touch flyttbart tilkoblingspunkt: Berør enheter for å begynne å dele mobiltilkoblingen over Wi-Fi.
  • USB-internettdeling: Del mobildatatilkoblingen med én datamaskin ved hjelp av en USB-kabel.
  • Bluetooth-internettdeling: Del mobildatatilkoblingen med opptil fire andre enheter via Bluetooth.

Slik deler du datatilkoblingen ved hjelp av en USB-kabel

1. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling.
  3. Trykk på USB-internettdeling-bryteren, og trykk deretter på OK hvis du blir bedt om det. (USB-deling-ikon) vises på statuslinjen etter at du er tilkoblet.
  4. Hvis du ikke lenger ønsker å dele datatilkoblingen, trykker du på USB-internettdeling-bryteren eller kobler fra USB-kabelen.

Merknad

Enhetens datatilkobling og SD-kort kan ikke deles samtidig via en USB-kabel.

Slik deler du mobiltilkoblingen din via flyttbart tilkoblingspunkt med one-touch

1. Sørg for at NFC-funksjonen er slått på på begge enhetene, og at begge skjermene er aktive.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling.
  3. Trykk på One-touch flyttbart tilkoblingspunkt.
  4. Hold enhetene samlet, slik at N-merkene for hver enhet berører hverandre, og trykk deretter på KOBLE TIL.

Merknad

Denne funksjonen fungerer bare med enheter som også støtter NFC Wi-Fi-tilknytning.

Slik deler du mobildatatilkoblingen med en annen Bluetooth-enhet

1. Kontroller at enheten din og den andre Bluetooth-enheten er paret med hverandre og at mobil datatrafikk er aktivert på enheten din.
  2. Enheten din: Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling. Trykk på Bluetooth-internettdeling-bryteren for å aktivere funksjonen.
  3. Bluetooth-enheten: Konfigurer enheten slik at den innhenter nettverkstilkobling via Bluetooth. Hvis enheten er en datamaskin, se de aktuelle instruksjonene for å fullføre oppsettet. Hvis enheten kjører Android-operativsystemet, trykker du på innstillingsikonet ved siden av navnet på enheten den er paret med, under Innstillinger > Enhetstilkobling > Enheter som har vært tilkoblet tidligere og deretter på Internett-tilgang-bryteren.
  4. Enheten din: Vent til (Bluetooth-tilknytning-ikon) og (Bluetooth-tilknytning-ikon) vises på statuslinjen. Konfigurasjonen er fullført når disse ikonene vises.
  5. Trykk på Bluetooth-internettdeling-bryteren igjen for å deaktivere funksjonen.

Slik bruker du enheten som flyttbart tilkoblingspunkt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling > Flyttbart tilkoblingspunkt.
  2. Trykk på bryteren øverst i listen for å aktivere funksjonen.