Motta anrop

Telefonappen åpner i fullskjermformat hvis telefonen ringer når enheten er i hvilemodus eller hvis skjermen er låst. På enheter med dobbel SIM angir fargen på bakgrunnsbildet hvilket SIM-kort anropet gjelder. Du kan endre bakgrunnsfargen ved å finne og trykke på Innstillinger > Nettverk og Internett > Avansert > Dobbel SIM > SIM-kort.

Hvis du mottar et innkommende anrop når skjermen er aktiv, vises det innkommende anropet som et varsel øverst i det aktive skjermbildet. Hvis du bruker en enhet med dobbel SIM, vises også informasjon om SIM-kort. Når varselet vises, kan du velge å svare på anropet og åpne telefonappskjermen, eller du kan avvise anropet og bli værende på den gjeldende skjermen.

Slik besvarer eller avviser du et anrop når skjermen er inaktiv

• Når et anrop kommer inn, sveiper du (Ikon for innkommende anrop) opp for å svare på anropet, eller sveiper ned for å avvise anropet.

Slik besvarer eller avviser du et anrop når skjermen er aktiv

• Når det kommer et anrop, trykker du på SVAR eller AVSLÅ i det flytende varslet som vises øverst på skjermen.

Slik slår du av ringetonen for et innkommende anrop

• Når du mottar anropet, trykk på volumtasten.