Flere brukerkontoer

Enheten støtter flere brukerkontoer. Brukeren som konfigurerer enheten første gang, blir eieren av enheten. Bare eieren kan administrere kontoene til andre brukere.

Finn og trykk på Innstillinger > System > Avansert > Flere brukere > Legg til bruker, og eieren oppretter to typer kontoer:

• Fast bruker: Denne kontoen er egnet for noen som bruker enheten din jevnlig.
  • Gjestebruker: Aktiverer gjestekontoalternativet for noen som bare ønsker å bruke enheten midlertidig.

Merknad

Enkelte funksjoner er bare tilgjengelige for eieren. For eksempel oppdatere programvare eller overføre data. Disse funksjonene vises ikke i menyen når du er logget på som vanlig bruker eller gjestebruker.

Slik bytter du mellom flere brukerkontoer

1. Dra statuslinjen nedover med to fingre, og trykk på (Bruker-ikon).
  2. Trykk på ikonet som representerer brukerkontoen du vil bytte til. Låseskjermen for den brukerkontoen vises.