Språkinnstillinger

Du kan velge et standardspråk for enheten, og du kan endre det igjen på et senere tidspunkt. Du kan også endre skriftspråket for innskriving av tekst.

Slik endrer du språk

1. Finn og trykk på Innstillinger > System > Språk og inndata > Språk.
  2. Hvis du vil endre språk, dra og slipp det ønskede språket til toppen av listen. Hvis det ønskede språket ikke er i listen, trykker du på (Legg til-ikon) for å legge det til.

Merknad

Hvis du velger feil språk og ikke kan lese menyteksten, finner og trykker du på (Innstillinger-ikon) > (Systemmeny-ikon). Velg deretter teksten ved siden av (Tastatur-ikon), og velg den første oppføringen i menyen som åpnes. Velg språket du ønsker å bruke.