Startskjerm

Startskjermen er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Antall ruter på startskjermen angis med en linje nederst på startskjermen. Linjens posisjon viser hvilken rute som vises.

Merknad

Hvis enheten har en OLED-skjerm, bør du unngå å vise veldig lyse eller statiske bilder over et lengre tidsrom. Det kan føre til at et etterbilde eller farging forblir på skjermen.

Slik går du til startskjermen

• Trykk på (Hjem-knapp).

Slik justerer du innstillingene for startskjermen

1. Berør og hold nede et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere. Ikoner for startskjerminnstillingene vises.
  2. Trykk for å redigere innstillingene etter ønske.