Fingeravtrykksbehandling

Registrer fingeravtrykket ditt for å bruke det som en ekstra sikkerhetsmetode for å låse opp enheten eller ved godkjenning av kjøp. Du kan registrere opptil fem fingeravtrykk på enheten.

Mønsteret, PIN-koden eller passordet fungerer som en reserveopplåsingsmetode når et fingeravtrykk brukes som skjermlås. Før du registrerer fingeravtrykket ditt må du kontrollere at sensoren er ren og uten synlig fuktighet.

Slik registrerer du et fingeravtrykk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Fingeravtrykksbehandling.
  2. Trykk på Neste og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre fingeravtrykkregistreringen.
  3. Du kan legge til, slette eller endre navn på et fingeravtrykk. Rediger alternativene slik du ønsker.