Finne, låse eller slette en enhet som er mistet

Google tilbyr en nettjeneste med sted og sikkerhet, som heter Finn min enhet. Etter at du har logget deg på en Google-konto, er Finn min enhet slått på som standard. Hvis du mister enheten din, kan du bruke Finn min enhet til å:

• Finne og vise hvor enheten din befinner seg på et kart.
  • Låse enheten og vise en melding på låseskjermen.
  • Låse opp enheten og tilbakestille den ved å slette innholdet på den.
  • Aktivere ringelyden, selv om lyden er slått av.

Enheten din må være slått på, ha en Internett-tilkobling og ha stedstjenesten aktivert. Det er ikke sikkert at Finn min enhet-tjenesten er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til https://support.google.com/.

Slik kan du bekrefte at enheten din kan lokaliseres