Laste ned apper med Google Play

Google Play er den offisielle Google-nettbutikken for nedlasting av apper, spill, musikk, filmer og bøker. Her finner du både gratisapper og betalingsapper. Før du begynner å laste ned med Google Play, må du kontrollere at du er koblet til Internett, fortrinnsvis over Wi-Fi, slik at du begrenser datatrafikkostnadene. Hvis du vil ha mer informasjon, se Oppdatere enheten.

Slik laster du ned en app med Google Play

1. Finn og trykk på (Play Butikk-ikon).
  2. Finn et element som du vil laste ned, ved å bla gjennom kategoriene eller ved å bruke søkefunksjonen.
  3. Trykk på elementet for å vise elementdetaljene. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.