Koble enheten til USB-tilbehør

Du kan bruke en USB-vertsadapter til å koble enheten din til USB-tilbehør, for eksempel USB-masselagringsenheter, analoge hodetelefoner, spillkontrollere, USB-tastatur og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har en USB-kontakt, trenger du ikke en USB-vertsadapter.

USB-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at alt USB-tilbehør støttes av enheten din.

Merknad

Denne enheten har en USB-port uten deksel. Hvis enheten kommer i kontakt med vann, må du forsikre deg om at porten er helt tørr før du kobler til en USB-kabel. Hvis det registreres vann på USB-kontakten, vises et varsel i varselpanelet.

Bilde av vinduet som vises når du kobler telefonen til en datamaskin via USB

USB-innstillinger

USB kontrolleres av

Du kan velge hvilken enhet som styrer den andre enheten eller den USB-tilkoblede enheten.

Bruk USB for

Du kan velge formålet med USB-tilkoblingen.

Filoverføring

Behandle filer eller oppdatere programvaren på enheten. Dette alternativet brukes med Microsoft® Windows®-datamaskiner. Lading er aktivert som standard.

USB-internettdeling

Enheten kan fungere som en tilknytningsenhet.

MIDI

Enheten kan fungere som MIDI-inndata for musikkinstrument-apper.

Ingen dataoverføring

Bare lad enheten når USB kontrolleres av er satt til Denne enheten. Når USB kontrolleres av er satt til Tilkoblet enhet, kan du bruke enheten som en strømforsyning og lade den tilkoblede enheten.

Slik endrer du USB-innstillinger

1. Koble en USB-kontakt til enheten.
  2. Dra ned på statuslinjen, og trykk deretter på Android-system ved siden av (USB-ikon).
  3. Trykk på Trykk for å få flere alternativ, og velg et alternativ.

Slik bruker du hodetelefoner med USB til 3,5 mm-lydkontaktadapteren

1. Koble hodetelefonene til USB til 3,5 mm-lydkontaktadapteren.
  2. Koble USB til 3,5 mm-lydkontaktadapteren til USB-porten på enheten.