Montering – dobbel SIM

Enheten støtter kun nano-SIM-kort. Dobbel SIM-enheter støtter bruk av enten to nano-SIM-kort eller et nano-SIM-kort og et minnekort.

Dobbel SIM-enheter er i ikke tilgjengelig i alle markeder eller fra alle operatører.

Du finner informasjon om hvordan du kontrollerer om enheten din benytter enkel SIM eller dobbel SIM, under Finne IMEI-nummeret/numrene for enheten din.

Merknad

Du kan forhindre tap av data ved å slå av enheten eller deaktivere minnekortet før du trekker ut holderen for å ta nano-SIM-kortet (eller -kortene) eller minnekortet ut av enheten.

Slik setter du inn enten to nano-SIM-kort eller et nano-SIM-kort og et minnekort

Diagram over å sette inn SIM-kort og et minnekort i sporet. Venstre side av toppen sett fra baksiden, plassering av hoved-SIM-kortet på det nedre brettet og et minnekort eller sekundært SIM-kort på det øvre brettet.

Merknad

Ikke klipp eller skjær i SIM-kortet, ettersom dette kan skade enheten din.

1. Dra ut SIM-kortbrettet.
  2. Legg det primære SIM-kortet godt på plass i posisjonen for SIM1.
  3. Legg enten det sekundære SIM-kortet (SIM2) eller minnekortet godt på plass i brettet, i riktig retning.
  4. Skyv SIM-kortbrettet forsiktig inn i sporet igjen til det klikker på plass.